PT-tjeneste

PT-tjeneste
19, Ålesund
Personlig trener hos Aktiv Trening. kontakt: maylinn_gngstad@hotmail.com

Meny

Søk

Widgets

Hvorfor velge personlig trener?

Publisert: 08.mar.2011 @ 15:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer

Alle trenger litt ekstra motivasjon av og til, en personlig trener kan gi deg dette og mye mye mer. Det vil si at alle kan dra nytte av en PT uansett alder, kjønn, erfaren eller uerfaren. En personlig trener vil altid kunne hjelpe deg! uansett hva du ønsker om det er mer motivasjon, nye tips eller om du ikker kommer deg noen vei med egen treningen og trenger hjelp for og komme ett steg videre. Prøv en personlig trener du og å opplev dette selv!


Sliter du me med en rygg, skulder eller kner som ikke fungerer helt som de skal? eller kansje du er en av mange som sliter med overvekt eller undervekt som trenger hjelp med dette? En personlig trener kan tilrettelegge treningen din med hensyn til skalder ol som er svert viktig i prosessen til at skade skal bli bedre. Og om du sliter med undervekt eller overvekt og trenger kostholsveiledning og oppfølging med trening er en personlig trener nesten en garanti for fremgang og for at du lykkes med dine mål. En personlig trener kan hjelpe deg med det meste !En sertifisert Personlig trener (PT) Har utdannelse og stor kunnskap om bl.a styrketrening, kondisjonstrening, kosthold, opptrening etter skader, trening for gravide, gamle, motivasjon, testing og mye mye mer !!

Sååå, hva venter du på?? Bor du i Ålesund og ønsker personlig trener, så ta gjerne kontakt med meg for tilbud og priser. ^^

 

5 kommentarer

Postet av: Sunniva

Kan du ikke skrive noe om priser ogsånn på bloggen?:)
Dato: 16.mar.2011 Tid: 22:03 URL:

Postet av: PT-tjeneste

Sunniva: JA, det kan jeg godt gjøre etterhvert ! :D
Dato: 17.mar.2011 Tid: 01:10 URL: http://pttjeneste.blogg.no/

Postet av: enits91

Hvordan har du tatt utdannelsen din? Jeg vurderer også å bli personlig trener :-)
Dato: 20.mar.2011 Tid: 13:57 URL: http://www.enits91.blogg.no

Postet av: Sigrid (:

jeg ELSKER og trene.

Koselig om du ville kommentere tilbake ♥
Dato: 20.mar.2011 Tid: 14:04 URL: http://siigriid98.blogg.no

Postet av: PT-tjeneste

enits91: Har skrevet ett innlegg om dette tidligere på bloggen :http://pttjeneste.blogg.no/1300324636_active_education.html :))
Dato: 20.mar.2011 Tid: 20:21 URL: http://pttjeneste.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits