PT-tjeneste

PT-tjeneste
19, Ålesund
Personlig trener hos Aktiv Trening. kontakt: maylinn_gngstad@hotmail.com

Meny

Søk

Widgets

Active Education!

Publisert: 17.mar.2011 @ 02:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 9 kommentarer

Har fått en del spm. om hvor jeg tok utdannelsen min, hvordan det var, om jeg kan anbefale det osv. Jeg kan bare starte med å si at det å ta PT utdannelsen min er den BESTE AVGJØRELSEN jeg noen gang har tatt. Jeg tok utdannelsen min hos Active Eduvation på campus Bali, alt var som en lang og idyllisk drøm på fantastiske Bali!Om utdannelsen:

Active education, legger opp utdannelsen på en utrolig god måte. Det er variert undervisning man har både praktisk økter og forelesninger med kremen av forelesere. De legger frem stoffet på en god og forstålig måte som er veldig lett å lære av. Nå tenker sikkert du at dette høres for godt ut til å være sant, men sannheten er at jeg ikke overdriver litt en gang alt sitter fortsatt som støpt. Man blir nesten som en svamp på fårelesningene pga det er så intresangt at man suger til seg alt av info man kan få.

Man bor på to hoteller, ett der forelesninger er (Inna Shindu) og ett litt nærmere treningssenteret (Inna Grand). Det er hoteller med heilt grei standar og de er ganske koslige. siden man bor så nærme hverandre blir man fort en sammenspleisa gjeng!

30 studie poeng:

10 studiepoeng: Idrettsfaglig basisemne

10 studiepoeng: Fitnesstrening og instruksjon

10 studiepoeng: Personlig trening


Om Bali:

Bali er en DRØM ! Det er ett fantastisk klima, en utrolig flott kultur og masse masse fantastiske steder man må reise å se. De lokale er svært vennlige og man kan stole på de. De som kommer i fra selve Bali er svært religiøse å derfor stjeler de ikke ol. Når man er på Bali får man oppleve/ se mange ritualer irundt deres religion de har "Fester" for nesten alt.

Bali kan ikke beskrives nesten det må oppleves! solen, folket, ol.!

Det er også ett fantastisk bra sted for å da og sørfe å feste, sørfeforholdene er heeelt suverene og like så er utelivet, mange klubber med helt sykt bra liv!Om du har lyst og bli personlig trener (PT) anbefaler jeg Active Educatio på det høyeste de er kjempe flinke har ett godt rykte på seg og det er svert lett å få jobb etter utdannelsen siden Active Education er en av 3 godkjente "PT" utdanninger i Norge.


Lyst og lese mer om Active Education og evnt. Bali ?

her er hovedsiden: http://www.activeeducation.no/

 

9 kommentarer

Postet av:

Fin blogg ;)

KOmmentere tilbake?
Dato: 17.mar.2011 Tid: 16:04 URL: http://TKJA.blogg.no

Postet av:

Kunne du ha laget en video med en treningsøkt, som vi kan utføre hjemme? Der du ikkje trenger aparater eller noe. Øvelser for hele kroppen og kanskje få opp pulsen litt ?
Dato: 17.mar.2011 Tid: 16:57 URL:

Postet av: PT-tjeneste

Anonym: JAA,det kan jeg helt klart gjøre !! :D Kan begynne på det etter jeg er ferdig ved vekt nedgang innleggene kanskje ! :D
Dato: 17.mar.2011 Tid: 17:24 URL: http://pttjeneste.blogg.no/

Postet av: Vibecke

Åå, jeg og 2 venninner har tenkt til å ta PT og fitness på Bali med active education :) Vi skal også slenge oss på sånn kosthold og ernæring i Brazil, så det blir et årsstudium. Gleder meg bare enda mer når du skriver at var så fornøyd og at det var den beste avgjørelsen du noen gang har gjort!

Stå på videre :)

-Vibecke
Dato: 18.mar.2011 Tid: 01:55 URL:

Postet av: PT-tjeneste

Vibecke: dere kommer til og stoor kose dere!! God tur og lykke til ! :D
Dato: 18.mar.2011 Tid: 10:22 URL: http://pttjeneste.blogg.no/

Postet av:

Hei. Jeg har tenkt på å søke på PT på bali til høsten eller vår 12, men er fortsatt ikke 100% sikker. Hvordan er det å dra alene dit? dro du alene eller sammen med noen du kjente? Ca hvor gamle var de andre som gikk der?
Dato: 19.mar.2011 Tid: 15:03 URL:

Postet av: PT-tjeneste

Anonym: Jeg hadde ikke tenkt meg om to ganger om å reist til bali..Mange som dro dit aleine og det er ikke noe problem, man blir en spleiset gjeng med en gang vi kommer ned dit. Mange av de som reiste aleine var de som hadde ett best opphold. Alderen på de som er der er litt forskjellig er en del som kommer rett fra vgs og ellers er det en del i 20 - 26 års alderen :))

Anbefaler virkelig Active education og PT- utdanningen der kjempe bra opplegg ! :DD
Dato: 19.mar.2011 Tid: 19:28 URL: http://pttjeneste.blogg.no/

Postet av: enits91

Dette har jeg hørt om! :-) Det virker veldig bra, men stemmer det ikke at man er ferdig utdannet på 3 måneder? Jeg vil i hvert fall satse på en bachelor utdanning før jeg vurderer å ta noe sånt, sånn at jeg har en skikkelig utdanning i bunn. Også tror jeg at jeg vil ta utdannelsen i Norge. Sydensteder og varme er ikke noe for meg i lengden :P
Dato: 20.mar.2011 Tid: 21:22 URL: http://www.enits91.blogg.no

Postet av: PT-tjeneste

enits91:de tilbyr den samme utdanningen i oslo! :))
Dato: 20.mar.2011 Tid: 22:03 URL: http://pttjeneste.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits